Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (3.16 secunde)
Meritul principal al acestor demersuri i-au fost atribuite de primar consilierului democrat Danut Moisoiu, aplaudat la scena deschisa si, culmea, fara nici o nota de ironie, de toti colegii consilieri.
In acest sens, secretarul general a apreciat ca divergentele fatise dintre primarul Radu Mazare si prefectul Danut Culetu sunt in defavoarea constantenilor.
Nicusor Constantinescu, prim vicepresedintele organizatiei judetene a PSD, a anuntat ieri ca va inainta plangeri penale si civile impotriva prefectului Danut Culetu si a subprefectului Claudiu Palaz in cazul referendumului de la Tortomanu, acuzandu-i pe cei doi de abuz in serviciu.
"In America exista intrebarea despre cum a facut cineva primul milion de dolari, Voiculescu ar trebui intrebat cum a facut primele 300 de milioane de euro", a intervenit si Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a PD.
Dupa identificarea acestora, prefectul Danut Culetu va emite un ordin privind numerotarea pe data de 21 februarie a.c.
Gheorghe Funar (PRM), Antonie Iorgovan (PSD), Norica Nicolai (PNL), Ungureanu Vasile Ioan Danut (PSD), Gavrila Vasilescu (PC), Titu Nicolae Ghiorghiof (PNL), Florin Iordache (PSD), Ruxandra Jipa (PRM), Mircea Costache (PRM), Eugen Nicolicea (PSD).
"Vreau sa salut Partidul Social Democrat Liberal", a spus in acest context consilierul local municipal Danut Moisoiu, presedintele executiv al Organizatiei Municipale a PD Constanta.
In aceiasi termeni gandeste si presedintele executiv al organizatiei municipale PD, consilierul Danut Moisoiu: "Pe termen mediu si lung, castigator este PD, pentru ca acest nou Partid Social Democrat Liberal nu are cum sa reziste.
Si daca tot sunt preocupati de un post de viceprimar acum, cel mai nimerit ar fi, pentru aceasta functie, Danut Moisoiu, ca doar a fost liberal, acum e democrat, adica ar fi perfect in situatia data", spune Victor Manea, secretarul general al PNL Constanta.
Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii), Cosmin Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Ioan Ion (MApN), Maria Muga (Ministerul Muncii), Daniela Andreescu (Ministerul Muncii), Catalin Danila (Ministerul Muncii), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor), Ion Andreica (Ministerul Transporturilor), Mircea Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Bogdan Dragoi (Ministerul Finantelor Publice), Matei Dumitru (Ministerul Educatiei), Vasile Nistor (Relatia cu Sindicatele), Petrisor Morar (Secretariatul pentru Revolutionari).
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
In multime puteau fi recunoscuti Elena Basescu, care purta un tricou portocaliu inscriptionat cu un mare "NU" impotriva suspendarii, iar in spatele scenei Danut Moisoiu, alaturi de Dumitru Moinescu, primarul Medgidiei, si Tanase Barde.
Potrivit presedintelui executiv al Organizatiei Municipale a PD Constanta, Danut Moisoiu, "Traian Basescu va fi sustinut de voturile a peste 75% din populatie".
El a subliniat ca semnatura celor doi pe un astfel de document este rezultatul "actiunilor de racolare, presiune si santaj direct orchestrate de Traian Basescu prin intermediul unor persoane apropiate din PD", mentinonandu-l pe deputatul PD Danut Liga, care ar fi actionat ca "o unealta" a lui Basescu si ar fi incercat sa racoleze si alti parlamentari ai PSD, incercari despre care conducerea partidului avea cunostinta.
Proiectul, initiat de senatorul PSD Danut Ungureanu si deputatul PSD Gheorghe Chiper, si modificat printr-un amendament al senatorului PSD Doru Ioan Taracila, la Comisia juridica a Senatului, a fost adoptat, cu 72 de voturi "pentru", 3 voturi "impotriva" si 4 abtineri.
Drept urmare, se va trece la decolmatarea si largirea canalelor, iar in plus, primarul Ovidiu Brailoiu va solicita in aceste zile o intalnire cu prefectul judetului, Danut Culetu, sau cu un alt reprezentant al prefecturii, pentru discutarea stadiului solutionarii unei cereri mai vechi, care face referire tocmai la situatia din Eforie Nord.
Dupa intalnirea de la Casa de Cultura a orasului, Tariceanu, insotit de secretarul de stat Victor Paul Dobre, prefectul Danut Culetu, senatorul Puiu Hasotti si deputatii George Dragomir si Andrian Mihei, a vizitat o expozitie culinara din cadrul unui concurs gastronomic.
Anuntul a fost facut de presedintele executiv al PD, Danut Moisoiu, in cadrul unei conferinte de presa in care s-a anuntat si data la care va fi cunoscut candidatul democrat pentru Primaria Constantei.
Lucrurile au fost insa puse la punct ieri, de institutia condusa de prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, care a dat avizul de legalitate hotararii de consiliu, prin care cei trei consilieri sunt, conform prevederii legale, eliberati din functii.
Daca fuziunea PD-PLD va fi dusa pana la capat cu bine, deputatul Mircea Iustian (fost liberal) are sanse sa ajunga sef peste actuala conducere municipala a PD Constanta. Presedintele organizatiei amintite este deputatul Laurentiu Mironescu, iar presedintele executiv - Danut Moisoiu.
google-analytics.com